Heaven, Earth and Hell

ИндексPortalВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Късметче
Top posters
Alexis

Shalimar

Deimos

James Starck

Phobos

Lestiyah

Афродита

Ares

Dylan Sanders

Елвира Норт

Latest topics
» First dining room
Today at 1:31 pm by Phobos

» Alexandra's bedroom
Today at 11:34 am by Alexis

» Къщурката
Чет Май 17, 2012 8:45 pm by Alexis

» Какъв по- хубав край на деня?
Чет Май 17, 2012 8:43 pm by Alexis

» Малките изненади са най- сладки
Чет Май 17, 2012 8:42 pm by Alexis

» Любов във въздуха се носи... Любов във всичките посоки
Чет Май 17, 2012 8:41 pm by Alexis

» Романтиката никога не е излишна
Чет Май 17, 2012 8:40 pm by Alexis

» Всяка хапка любов е по - сладка от предишните
Чет Май 17, 2012 8:40 pm by Alexis

» Пълен релакс
Чет Май 17, 2012 8:38 pm by Alexis

Music

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Share | 

Alexandra's bedroom

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Phobos
Heavenly Creatures
Heavenly Creatures

: 225

Character sheet
Name: Eros
Kind : god

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 8:47 pm

- Да красавице, ти си ангелче от най - мирните, от тези които обичат смърта, предполагам крилцата ти са черни - казах повдигайки вежда
- Но ако съдим от начинът по - който ти стои тази нощничка съм напълно сигурен, че ти отиват и то много - казах отпивайки отново от виното.
- Хотата са щастливи, това е нещото което изпълва живота им - казах усмихвайки се доволно.
- И съм сигурен, че не е било чак толкова зле. Все пак не беше сама напълно сигурен съм, че гнева на скъпото ми братче ти е подействал добре макар и любовните вълни - казах отново свивайки рамене.
Върнете се в началото Go down
Alexis
Forum Prencess
Forum Prencess

Pig
: 896

Character sheet
Name: Alexandra
Kind : God

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 9:06 pm

- Разбира се. Много си харесвам цвета на крилцата. - отвърнах и се усмихнах. Той обясни, че не само, че хората са щастливи, ами и изпълвало животите им.
- Хората са примитивни създания, живеещи по 50-60 години и от всичките тези имат само 10-15, в които да се порадват на живота. - отвърнах, извъртайки очи и въздъхнах. Когато обаче заговори, че не съм била сама през тялото ми пропълзяха тръпки. Това вече почваше да ме ядосва. Сънища, спомени... И за всичко е виновен блондинът пред мен.
- Да, всъщност бях с него...Организирахме нова атака и снощи в полунощ атакувахме вражеския лагер. Призори приключи битката и макар и кратка беше много сладка и определено брутална. - доволна дяволита усмивка се плъзна по лицето ми, заигравайки се с кичур коса.

Phobos
Heavenly Creatures
Heavenly Creatures

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 9:21 pm

- И ето къде се появявам аз, с моята бяла усмивка и сладки тръпчинки - казах засмивайки се
- И разбира се да не забравяме очите ми - допълних подсмихвайки се
- Е значи в крайна сметка си получила това което най - много искаш - казах повдигайки вежди
- Това би трябвало да се брои за хубав ден - казах въпросително и се материализирах отново на онова черно канапе.
Alexis
Forum Prencess
Forum Prencess

Pig

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 9:32 pm

Материализирах се до него.
- Прав си, имаш уникални трапчинки. - констатирах и когато той се усмихна оставих чашата и ущипах бузите му. Той ме изгледа сърдито, а аз се засмях и го пуснах, облягайки се на дивана.
- Да, може да се каже, че беше приятен ден, като изключим, че сутринта ми провали перфектната война и ме уцели с онова чудо. - казах замислено и му хвърлих още един сърдит поглед.

Phobos
Heavenly Creatures
Heavenly Creatures

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 9:42 pm

Алекс се материализира до мен и започна да щипе бузите ми
- Хей, може да съм сладък, но от векове не съм дете - констатирах хващайки китките ѝ и ги махнах от лицето си.
- Идеята за войната не беше моя, а за другото .... шанс - казах свивайки рамене
- Знаеш ли май - трябваше да прекарам деня с теб да те наблюдавам сигурен съм, че е било нещо страшно интересно.
Alexis
Forum Prencess
Forum Prencess

Pig

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 10:20 pm

- Не е шанс, просто ти реши да играеш мръсно. - отвърнах, поглеждайки към него.
- Ха-ха. Много смешно! - казах саркастично и се изправих. Тръгнах към гардеробната ми, но оставих вратата между стаята ми и дрешника отворена, така че да мога да го чувам. Захвърлих халата и нощничката и облякох тъмносива къса рокля и се заех със оправянето на грима си.
- Каквото и да беше това, радвам се, че свърши. И за твое сведение не съм се държала като някоя влюбена смъртна, късаща листенца на някое цвете, броейки "обича ме" , "не ме обича" или нещо такова - отвърнах и потръпнах само при мисълта. Ужас!

Phobos
Heavenly Creatures
Heavenly Creatures

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 10:44 pm

Тя влезе в градеробната предполагам и аз се отпуснах на дивана
- Сигурен съм с това - казах след което се замислих за момент
- Като се замисля ти беше с Деймос, така че най - вероятно сте се нахвърлили един на друг, разкъсалисте си дрехите и нататък мисля, че няма нужда да обяснявам. - довърших разсмивайки се.
- Но най - вероятно той ще се прави, че нищо не е станало както и ти, но мисля, че ще се повтори - допълних и бях готов да изчезна ако към мен полети някоя огнена топка или нещо подобно.
Alexis
Forum Prencess
Forum Prencess

Pig

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 10:59 pm

Той започна да говори, а моите очи се разшириха от шок. Ще го убия...ще го изкормя...ще го накълцам...!! Свих ръце в юмруци и целите ми ръце пламнаха, но след секунда угасна. Насилих се да запазя дишането си нормално....насилих се да не го убия....насилих се да се контролирам. Въздъхнах тихо и се засмях, влизайки отново във спалнята си.
- Забавен си, признавам ти го. - отвърнах, клатейки глава.
- Съжалявам, че ще те разочаровам cupid boy, но отношенията ми със Деймос са изцяло професионални, от гледна точка на битките, войните, стратегиите и всичко останало, което ни свързва. - обясних, настанявайки се отново до него и кръстосах крака със замислено изражение.
- Може би просто трябва да приемеш, че този път не си улучил двойката. - свих рамене - Защо не се занимаваш с някого другиго...какво толкова си се вторачил точно във мен и то, за да ме събереш със Каспиан. - попитах неразбиращо.

Phobos
Heavenly Creatures
Heavenly Creatures

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 11:08 pm

Тя избухна в смях и се върна настанявайки се отново до мен
- Просто е, защото вие двамата толкова много се стараете да покажете, че не ви пука за любовта, и че сте страшно различни, но когато се събрете ставате едно и също име. - свих рамене безразлично
- Но може би в крайна сметка сами ще се разберете - допълних отпивайки от виното
- Щеше да е забавно да си поиграя с вашето приятелче Джеймс, но той вече не е интересен за мен. Жалко щеше да е адски забавно - казах подсмивайки се. Да, Джеймс Страк щеше да бъде страхотна играчка за любов, но сестра ми вече се беше погрижила за него.
Alexis
Forum Prencess
Forum Prencess

Pig

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 11:24 pm

Откъде беше познал... При това с подробности...е, почти всичко. За щастие дрехите ми си бяха цели. Но онова наистина си беше диво и запомнящо се.
- И реши ей така да ни дадеш урок? - попитах невярващо. - Добре...как ще се почувстваш, ако ти взема стрелите и тази любовна магия.. Просто ще си стоиш и ще гледаш как хората и всички останали се карат, разделят се, появяват се повече войни...Хей, това е идея..- светна ми и се замислих по- сериозно върху това.
- Между другото чакам си закуската, обеща ми я и умирам от глад. - обърнах се към него, оставяйки плановете назад.

Phobos
Heavenly Creatures
Heavenly Creatures

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Пет Юни 17, 2011 11:37 pm

- Оу, оу това ще е много, много лошо за мен - казах намръщвайки се
- Да ме лишиш от любов и възможност да я раздавам ще е същото все едно на теб да ти отнемат силите и да не можеш да създаваш войни и смут - казах поклащайки глава
- Това никак няма да е хубаво нали - казах изправяйки се. Алекс каза, че умира от глад, а аз се усмихнах
- Хайде - казах подавайки ѝ ръка и ни материализирах в градината на майка си
- Ей сега се връщам - допълних и се материализирах в кухнята. Взех няколко неща от хладилника, покривка, прибори и още няколко други неща, след което се върнах в градината. Разпънах покривката слагайки всичко върху нея,
- Заповядайте принцесо на мрака - казах посочвайки имитираната трапеза.
Alexis
Forum Prencess
Forum Prencess

Pig

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Вто Авг 09, 2011 12:53 pm

След обяда директно се телепортирах в стаята си и започнах да обикалям ядосано напред назад.
- Без убийства! - промърморих ядосано - Без бягства! - продължих и гнева ми растеше със всяка секунда - Без телепортиране...Просто нормална ваканция. - повторих думите на майка ми и вдигнах ръка към една голяма антична ваза в дъното на стаята. Вдигнах я във въздуха и в следващият момент летеше към стената. Въздъхнах и усмирих емоциите си, сядайки на земята. Превърнах счупената ваза в прах и след няколко минути се изправих. Взех два куфара и започнах да слагам всичко вътре, което ми беше нужно за тези две седмици. След малко сестра ми връхлетя и се тръшна на леглото, а аз се качих върху куфара и започнах да му скачам отгоре, за да успея да го затворя. В крайна сметка успях със задачата и легнах до нея.
- На мен ли го казваш...- промърморих със кисела физиономия.

Lestiyah
Hellish Creatures
Hellish Creatures

: 197

Character sheet
Name: Leslie

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Вто Авг 09, 2011 1:13 pm

След малко тя дойде при мен и аз я прегърнах.
- Ще го преживеем все някак..
- Да, но без убийства.. - оплака се тя, а аз се засмях.
- Все същата си си.. Ще видиш, че не е толкова зле. За всичкото това време извън този дом почти не съм убивала, знаеш ли...Не е толкова трудно, особено когато си заобиколен от нормални хора.- казах убедително, а тя ми се намръщи. Май прекалено много се разприказвах пред нея...
Alexis
Forum Prencess
Forum Prencess

Pig

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Вто Авг 09, 2011 1:17 pm

Тя започна да дрънка, че не е толкова трудно, а аз се намръщих и я изгледах сърдито.
- Звучиш като Ерос... Какво е станало с теб? Не ми казвай, че вече вярваш в любовта и други подобни глупости. Не ме предавай...поне не ти.- казах и я погледнах умолително. Ако тя се влюбеше, аз съм загубена..Тотално, тотално загубена.

Lestiyah
Hellish Creatures
Hellish Creatures

: 197

Character sheet
Name: Leslie

ПисанеЗаглавие: Re: Alexandra's bedroom   Вто Авг 09, 2011 1:38 pm

- Не, не...аз просто.. - опитах се да обясня, но думите ми не стигаха.
- Просто казвам, че все някак ще го изтърпим, ясно..- промърморих и легнах по гръб, забивайки поглед в тавана.
- И какво ако вярвам..Няма да съм ти сестра повече ли? - попитах безлично
- Разбира се, че не..Просто ти..ние не разсъждавахме така. - отвърна тя, а аз я погледнах и свих рамене.
- Спокойно, все още старата Лесли си е там, просто мъничко променена. - отвърнах - Но все още обича сестра си..- допълних и пак се прегърнахме, когато в този момент мама почука на вратата.
- Момичета, излизайте! Трябва да тръгваме. - пришпори ни тя и ние въздъхнахме. Взехме си куфарите и след малко бяхме във двореца на Арес и Афродита.

Alexandra's bedroom

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Halo Trilogy series ( "Трилогия Ореол")
» (+18)Стаята на Дмитрий Беликов / вампир
» Стаята на Бела Гомез
» Стаята на Мириам
» Домът на семейство Хардинг